Den är inte riktigt över än, det vet jag, men de senaste dagarna har man känt av hösten tycker jag. Luften är sådär klar, hög, frisk och lite kyligare (i alla fall i Hudik där jag befunnit mig). Även fast det kan vända och bli högsommarvärme igen känner man att hösten är på ingång. Och det känns helt okej tycker jag. Om vi slipper regn är tiden som kommer fantastisk! Lika fantastisk som sommaren som varit!
 
Jag fascineras av och glädjs åt de skiftningar i årstiderna som vi har. Det finns alltid något att se fram emot och tillfällen att njuta av varje tid på året. För några veckor sedan, mitt under 30 grader och gassande sol ifrågasatte jag hur jag kan tycka om vintern så mycket. Men jag visste också att dagen skulle komma när jag såg fram emot hösten och vintern, snön och kylan. För vissa är detta kanske ofattbart men som sagt, jag älskar skiftningarna och att kunna se fram emot den årstid som kommer. Jag ser fram emot mer hög, klar luft, gula och röda löv på träden, tända stearinljus i mörkret, snön, skidåkningen, rutinerna i vardagen uppe i Umeå...
 
Men som sagt, riktigt än är sommaren inte slut. På onsdag åker jag till Rhodos för att hälsa på mamma i tio dagar, och där är det garanterat högsommar just nu! Lär spendera fler timmar i havet än på land med tanke på värmen! Och kanske hinner jag sola och bada även när jag är tillbaka i Umeå om två veckor... Vi får väl se om sommaren hänger sig kvar eller om hösten hinner komma.

Jag vill i alla fall bara tacka för det som varit av den här sommaren! Kan verka sentimentalt men jag måste bara få säga att detta sommarlov har varit så himla bra! Kändes som att jag mest bara skulle jobba men jag har hunnit med att göra massa roligt och det är dom sakerna jag kommer minnas med denna hejdundrande sommar! :D Jag har inte hunnit träffa alla jag velat, dessa tre månader har verkligen gått fort, men jag har haft superkul med er jag umgåtts med. Utan er hade sommaren, trots kanonväder, inte varit någonting! Och alla ni andra, vi hinner ses en annan gång! :)

Klockan är för sista gången på väldigt länge ställd på 04.30... Imorgon (äntligen!) väntar sista sommarjobbsdagen! Tack även för det! Tack och god natt!
 
 
Inte varje dag man får chansen att
göra bomben i 25-gradiga Gälnan.
Fast jo, typ varje dag den
här sommaren! :D